Sporthelg.

Efter att ha tillbringat en vecka i ett hett utland med diverse bad, cykling, bergsbestigning, solnedgångar och andra slappa övningar så har man hittat hem till ett klimat som verkar vara anpassat för hundpromenader och garagetid.
Typiskt bildval av en romantiker

 
Har varit supporter, chaufför och moraliskt stöd till sivagnsteamets konditionshöjare i lördags då hon plågade sig igenom en halvmara på Stockholms gator, ni vet stan där knugen bor.
Målgång för en trött och lycklig Gudrun.

 Fet Snuthäck och fet snut MC
Söndagen tillbringades på motorstadion där NN MX cup i motocross kördes. Trots att det snackas om att det är dålig klass på Svensk motocross så fanns det i alla fall en yngling som stack ut. Blott 15 årige Alvin Östlund som vill ha tuff matchning ställde up på sin 150cc Yamha mot idel 450 cc hojar. Eftersom Hedemorabanan är riktigt snabb och gynnar kraftfulla hojar så vart han hopplöst efter  i starterna. Han låg runt 15e plats i början av heaten men jobbade sig upp genom fältet och tog två andraplatser och det skilde bara en hojlängd i bägge heaten. Alvin spelar bandy och åker skidor på vintrarna och backas upp av sina tidigare namnkunniga föräldrar, mamma Billan Westin/Östlund pappa Erik Östlund skidfantomer i världsklass som ser till att det är seriöst in i minsta detalj.
 
En vilt jagande Alvin med farsan bakom planket och en skylt det står jaga på
Nu blir det genomgång och preparering av BMW tegelstenen inför höstens pensionärsresa, jag ber att få återkomma.
 
Vi hörs /Tomas

Kommentarer
Postat av: Ludde

Bra jobbat Gurkan!!

2012-09-17 @ 17:45:28
Postat av: Gurkan

Tack Ludde : )

2012-09-17 @ 18:12:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0