Fredagsmysigt

Ja tänk så småtrefligt man kan ha det på en fredag när snöstormen yr runt knuten och hela omgivningen blir inbäddad i nån slags sockervaddslikannde flor. Jag kommer att tänka på Nilecity när Sudden körde Novemberkåsan.
Klicka på länken och kolla rullen
http://www.youtube.com/watch?v=qm6EIHSAWXI
Precis som han beskriver så har jag plockat ner änglavingen i molekyler! Å sen så satt ihop den igen. Varför gör man det då? Man gör så!
Änglavingen i molekyler i väntan på återuppbyggnad.
 
Det är nu den roliga återuppbyggnaden drar igång. När hela idén och allt svetsande är i fas så man förhoppningsvis kan börja skönja en slutprodukt eller som man mer konstnärligt kan kalla det. "Ett verk". Då är det mest en trivsam resa med en del målerikladdande och blankgnuggande som har en hög trivselfaktor inom sig.
 
 
Sorgligt är att Nelson Mandela fick vända upp tofflorna vid 95 års ålder den 5 december 2013 men inte ens dom godaste människorna lever i evighet. Tänk er att karln som stred för dom svartas rätt till ett värdigt liv fängslades och satt på kåken i 27 år. När han sedan släpptes så återupptog han kampen med oförminskad styrka och utan bitterhet eller hämndbegär för att bli president.
Nelson Mandela en av vår tids största ledare.
 
Jag har joxat till en slags köttgryta så här i snöyran som ska avnjutas till en pava Italienskt ekologiskt rödtjut med vargmotiv
Italien tillåter 3 ggr så många fler vargar än Sverige per kvadrat km 500st!
 
Sverige ligger bland dom sämsta i att tillåta antal vargar och uslaste landet i denna fråga i Europa är Norge, fy skäms Norge det här kan man inte köpa sig fri från med oljepengar. Vi hörs /Tomas

Kommentarer
Postat av: Brozzan

Bor man bekvämt i lägenhet har man helt klart för lite snöskottning att ägna sig åt, å andra sidan har ni ju många trappsteg att forcera.

2013-12-06 @ 23:36:12
URL: http://hojbygget.blogspot.com
Postat av: BITTERPITTEN

Det är svårt att ha varg i ett land som Sverige där jägarna är så rädda för vargen.
http://bittterpittten.blogspot.se/2013/11/stackars-radda-jagare.html

2013-12-08 @ 15:30:09
URL: http://bittterpittten.blogspot.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0