MC mässan Älvsjö 2013

Jahapp så har man då varit ute på tågresa till Stockholm. Bekvämt och självklart med tågförseningar både dit och hem men det är väl en naturlig del i tågåkat bara.
Mässan då? Ja det är ju mycket tröjor och dekaler samt en hög och fetlagd medelålder på besökarna men ungdomarna lär ju inte ha råd med försäkringarna och körkort till dagens hojar.
Det som jag tyckte var värt resan var den mycket spektakulära showen som Fred Johansson hade satt ihop.
Det var Streetfighter hoj med mycket hjulspinn och bakhjulsåka, trialhoj, BMX, 12 åringar på 65-85cc hojar som hoppade ramp och självklart stora hojar med hopp 13 m upp i luften med backflip och hela köret samt ett par Västeråsare på varsin Indian scout från 30 talet. Allt med   tung liveRock med Fred i spetsen som för övrigt la från sig gitarren en stund och gränslade en hoj med kusinen bakpå och gjorde ett par jättehopp med passagerare.
Den här snubben kunde åka på slangen hur länge som helst
Blixt och dunder så ungdomligt fräckt det var.
 
Fred med kusinen bakpå 10m upp i luften
 
Jovisst fanns det en massa nya snygga och modärna hojar, men det som intresserar mig är ju äldre hojar helst av racekaraktär samt snygga byggen.Och det var inget överflöd av såna precis men en del guldkorn gick att vaska fram.
Vacker Indian Boardtracker
 
Adam Nestors senast skapelse. Han kan han
 
Det kändes hursomhelst inspirerande att ha varit där och sett en del fina hojar och att ha träffat många gamla MC bekanta.
 
Vi hörs /Tomas
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0