Stellan Strand memorial.

Nu har brossan och jag varit i Torsby och kört backtävling. Backen kallas Åshagshöjdsbacken och tävlingen är uppkallad efter den gamle backmästaren Stellan Strand från Alingsås.
Det är ett härligt gäng som står för arrangemanget på ett uppsluppet sätt. Det är inte så noga med regler årsmodeller och man har en allmänt trivsam attityd som på Värmländska kan arta sig i ett klassiskt uttryck som " det ördnär säj". Att man sen kör racet som regularitet gör att alla har samma chans att vinna men självklart så gasar vi alla så mycket vi vågar.
Arne Linds sköna hopkok. SRM motor och resten får var och en gissa sig till
 
Som skarp kontrast till Arnes hoj så fanns tidigare Speedway mästaren Janne Andersson på plats med metallpornografiskt vacker MC som Valentino Rossis farsa Graziano Rossi. varit med om att konstruera Zaeta är namnet och den har en Italiensk TM mölla på 530 cc i ramen.
 
Så här ser Janness råa Flat Tracker ut. Smaskig värre
 
Fräst och vattenskuren lättmetallporr. Klicka på bilderna
          

Knappast vetran men frän hoj. Till saken hör att Janne Andersson hade snabbaste tid och minst differans i debuten med nya hojen så han är alltjämt en vinnare.
 
En liten rulle från den lokale fartdåren Seved Karlssons träningsåk med en äkta hårdtrimmad 750cc Flat Track HD. Han rev sönder banan ordentligt med sitt fulldubbade bakdäck, ganska respektlöst tycker jag mot oss kom efter honom på våra stelhäckar.  
Seveds jävla backdäck. Dubbförbud från 15 april?
Klicka på länken under så får ni njuta av en äkta Flat track HD
http://youtu.be/DMLaCnoewDw
 
Nöjda och belåtna anlände vi hem till Dalarna på söndagskvällen.
 
Besiktningen av Miss Piggy blev inta av men det är tur att herr Albin är mig trogen och att det finns lättsammare tävlingsformer.
 
Vi hörs /Tomas
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Ludde

Din sida går numer under porrsidor. Jävlar vilken fin hoj Janne hade. Vill ha!!

2013-06-03 @ 23:50:21
URL: http://sidewing.blogg.se
Postat av: Ludde

Så Seved körde dubbat! De va ju otippat att den lille "Hajkaren"körde sitt eget race. Känner igen det. The same old song!

2013-06-04 @ 00:49:24
URL: http://sidewing.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0