Garagenytt.

" Tokig i Säter" Denna fyndiga slogan har turistnäringen i Säter fastnat för och det bevisar väl att man har humor på den fronten. Men köpmannaföreningen i Säter verkar inte alls ha samma sinne för humor utan kom med ett motdrag som ingen kommer ihåg trots att man kostat på flaggor och banderoller för mycket pengar med budskapet "Söta Säter", hur töntigt som helst.
 
Nu är det ju så att det huserar 2 Säterbor i vårt sköna Isgarage och jag vet att dom uppskattar den först nämnda sloganen bäst. För säkerhets skull så har dom fått gargeplatser vid depågatans ände. Dom omges av lillAnders som nästan aldrig finns där, i Afrika på vinterhalvåret och snåljobbar härhemma på sommarhalvåret och nyttjar mestadels sin plats som ett bygglager. Mellan Sätertokarna huserar raggarZacke som heller aldrig är där utan ägnar sin fritid till att pula med 4 hjuliga Jänkare men har ett par isracingvrak parkerade för syns skull.
 
Det känns skönt att pojkarna från lillebrorskommunen vet sin plats.
Här är Jungens bås som huserar ett oräkneligt antal påbörjade projekt. Det pågår vadslagning om när han kommer att bli klar med nåt.
Han driver för övrigt en djupsinnig blogg http://satermannen.blogspot.se/ och går under artistnamnet Sätermannen och kallas även sommartid för TinTin
 
Den andra Sätertoken som kom in efter nyår är min äldsta brorsa Svante som till skillnad från mig betraktas som ordningsam men skenet kan bedra.
Svante höjer såväl standarden på mekbåsen som medelålder i garaget.
Välkommen in Svante
 
Även svante driver en blogg. http://hojbygget.blogspot.se/.
 
I lördags (kväll) drog Lerhandlarn Benny igång en välkommen ommöblering och välbehövlig rensning i garaget så nu väntas nästa drag bli gulröd blommiga gardiner i svetsbåset, huslig är han Lerhandlarn
Ett gäng körbara alster som bara väntar på att få luftas prydligt parkerade av Benny. 
Jag blev tvungen att flytta 2 hojar så hjulstorlekarna harmonierade
 
Vi hörs /Tomas
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Brozzan

Devisen i Isgaraget i Hedemora måste ju bli:
TOKIG UTANFÖR SÄTER OCKSÅ

2014-01-09 @ 10:56:04
URL: http://hojbygget.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0