Lite granna kul klipp och bilder mm

Kan inte blåsa Er på en del lustiga snuttar men först ett par snygga bilder.

Carina Berg berättar följande om den här hojen.
Någon som har mer info om Herr Sund-gren/kvist ? Vet att han var en duktig TT förare. Åkte kommunalt =tåg, till tävlingar med mc:n nedmonterad i kartong. Stor stjärna under sent 40 tal och under 50-talet. Han körde en Silverpil? modell -32. Kan ha varit en fördel att dom var lätta och smidiga cyklarna på den tiden, med tanke på att han bar/åkte runt med den i en låda/kartong  Mc:n finns kvar, behöver endast oljebyte
Det här är Ragge Sunnqvist gamla tävlingshoj , Silver Pil ? från 1932/33
Nån som vet mer.
Christer Watz borde veta. Ser ut att vara en V twin  Husqvarna med bara en cyl kvar
 
Från ett varmt garage till en kall kille.
"The naked starter"
Dags för Isracingsporten att ta nya tag och förnya sig så att vi kan få med fler damer i publiken. Vi har redan testat det på Brunnsjön med gott resultat och ryktet spred sig snabbt på stan så våra utländska gäster måste lämna stan 2 timmar tidigare än beräknat när massorna av motorintresserade kvinnor riskerade att knäcka isen.
 
Kolla följande länk och tänk er själva att vi riskerar att inte få se denna natursköna scen i framtiden, våra barn måste tro att vi var tokiga som inte satsade mer på Brunnsjön 
 
Och nu över till Volvos senaste marknadsföringskampanj där man hittat nån fullmålad snubbe som håller på med nån slags fotbollstävlingsidrott när han inte säljer sig för 12 miljoner.
 
Nej tacka vet jag denna Finne som kränger andra fordon.
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=6CdiPYNESTc
 
Se till att vika lördagen den 8 februari för en trivsam garagekväll.
Oraklet Tord Lundgren kommer att hålla ett föredrag med bildspel om Isracingens historia. Varmkorv och öl samt osande R olja i stekpannan borgar för den rätta Isracingkänslan kl 18.00 i isgaraget. Under eftermiddagen kommer det att metanolgasas med Isracinghojar på Holmsjön strax utanför Hedemora.  OBS Ingen entré men pilsnern och korven mm köper ni i Isgaraget. Välkomna
Vill ni veta mer så maila [email protected] eller ring mig Tomas 070 560 80 67

Kommentarer
Postat av: Thomas

Jag tror att den däringa Husqvarnan är en Panther med alla cylindrarna i behåll. Om Ragge körde sån vet jag ej men han kanske provade en i lönndom.

2014-02-04 @ 21:07:40
Postat av: bloggarn själv

Thomas med h. Du har så rätt så. Efter att jag bildgooglat på Panter motocycles så blev det tydligt att Du har helt rätt. Vore kul att rota i historiken angående såväl förare som knarr. Vi får se vad det blir.

2014-02-05 @ 08:25:28
Postat av: Christer HVA-galningen

Tror nog inte att Ragge körde en Panther, men jag vet att han började på ett suspekt engelskt märke som har kungliga anor, tror det heter Royal Enfield. Men visst vore det trevligt att få höra en Panther stånka uppför en backe nån gång i framtiden, den är ju härligt långslagig den här pjäsen. Hälsn från en solbränd "hemkommare" efter 3 veckor i södersolen.

2014-02-18 @ 20:31:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0