Ibland blir man så trött.

Tyvärr måste jag medge att jag är lite slav under Facebook vilket medför att man dagligen retar upp sig på nåt politiskt påhopp åt en eller andra hållet. Det blandas lögner och fakta under senaste halvåret så har flykting och tiggar problemen eskalerat.
Jag har med wikipedias hjälp kollat bakgrunden på samtliga partiledare för att se vad dom möjligen har för förankring och kunskap om hur ett Svenssonliv är.
Ett collage över dom som bestämmer över våra liv.
 

Det snackas och hånas över personerna i regeringen över vilken dålig förankring dem har hos folket. Ibland hånas Löfvén för att han har jobbat som svetsare, kanske läge att kolla vad representanterna i samtliga riksdagspartier har för bakgrund.

Regeringen.

Sossarna.                                                                                                                                                                                                Statsminister  Stefan Löfven blev fosterbarn 10 mån gammal till en familj i sollefteå. Jobbade som slyröjare och timmersorterare han knegade både på posten och på sågverk innan han 1979 anställdes som svetsare på Hägglund och Söner i Ö-vik där han knegade i 16 år till 1995.  Sen blev han ombudsman för Metall och har sedan dess jobbat i facket och som S politiker sedan dess.

Miljöpartiet.                                                                                                                                                                                                           Åsa Romson har disputerat i miljörätt. Hon har studerat och varit yrkespolitiker i hela sitt vuxna liv

Gustaf Fridolin har studerat och varit politiker frånsett 4 år 2006-2009 då han jobbade som journalist och folkhögskolelärare.

Vänsterpartiet. (utanför regeringen men röstar med)

Jonas Sjöström knegade som montör på Volvo lastvagnar under 5 år från 1990-1994 övrig vuxen tid har han studerat och varit yrkespolitiker.

 

Alliansen

Moderaterna.                                                                                                                                                                                                       Anna Kinberg Bahtra civilekonom men har aldrig jobbat som det. Har studerat och varit yrkespolitiker i hela sitt vuxna liv, såvida inte man kan räkna 2 korta perioder som ledarskribent på SVD som egentligen var politiska ledare.

Centerpartiet.

Annie Lööf en kvinna med bra betyg som studerat och varit yrkespolitiker i hela sitt vuxna liv. Hon passade på att ta en juristexamen 2011 under tiden som hon var yrkespolitiker och riksdagsledamot utan att ta studielån. Alltså betalade vi skattebetalare hennes utbildning

Folkpartiet.

Jan Björklund jobbade som yrkesmilitär under 13 år 1982-1994 därefter politiker på heltid.

Varken eller

Sverigedemokraterna.

Jimmie Åkesson har alltid jobbat som politiker och studerat, han har varit och är medlem i ett antal högerextrema sammanslutningar.

 

Sammanfattningsvis ett stort gäng parasiter som sitter och för folkets röst där några lysande undantag har varit ute i verkliga livet och känt på ett Svensson kneg. Kan väl tycka att alliansen inte bidragit till riktiga kneg om man frånser Björklunds militära karriär.

Fan jag hade knegat i 50 år när jag pensionerade mig kanske jag ska skapa nåt nygammalt till nästa val där en sorglös gubbe kan bli politiker.

Vi hörs /Tomas

 

Kommentarer
Postat av: grogg

Om du nu är riktigt ärlig så är dina kommentarer kring parasiternas före detta liv lite "färgat".

Åtminstone kan man konstatera att du räknar upp Löfven's sommarjobb som slyröjare timmersorterare som en merit som Svenssonjobb. Själv tycker jag stafningen av hans efternamn inte är speciellt svenssonaktigt utan lite "finare".

Sen att du menar att "vi skattebetalare" betalt vissas utbildning. Ni har nog betalt allas deras utbildning, mer eller mindre. Förutom Löfvens, för han hoppade av skolan.

Den Åkessons medlemskap i olika föreningar verkar mest vara halvdold smutskastning. Men så är det väl: Vänsterextremister är fint, högerextremister är fan. Samma skit i olika förpackning säger jag.

För att illustrera: Vilken, om någon, av följande massmördares bild kan du tänka dig att ha på T-skirten? Stalin och/eller Hitler. Kanske Che Guevara är OK?

2015-11-05 @ 19:32:23
Postat av: Bloggarn själv

Grogg. Jag sticker inte under stol med att jag med mitt knegarliv och knegarbakgrund är röd i själen.
Skit i Löfvens sommarjobb och försök till finare stafning han har lika förbannat varit ute i ett Svensonliv. Åkesson är och har alltid varit i mina ögon en representant för ett enfrågeparti med mestadels kriminella lokalpolitiker.
Tycker för övrigt att förebilderna på T shirtsen inte inte är intressanta numera. Det är NU som gäller.

2015-11-05 @ 22:46:18
URL: http://albinracing.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0