Bomber och granater. Anfäkta och anamma.

Jag flög för en dryg vecka sedan till Luleå för att fara vidare till Boden och gratta lillgrabben på hans 24 årsdag, Hans jobb är ju att ständigt göra lumpen så det blev 2 flugor på smällen då det var garnisonens dag på lördagen. Kul att kolla hans arbetsplats och att få kolla en massa gigantiska krigsmaskiner med stora motorer i.
Det blev även en busstur till Rödbergsfortet som numera är enbart ett turistmål och är en del i Bodens fästning. En guidad intressant vandring inne i det 110 år gamla bergrummet.
Bodens fästning är något helt annat än en tändstickstavla ur Karl  Bertil Jonssons Jul
Så här ska Sverige försvaras mot den lede fi i öster
 
Jag har senaste veckan i egenskap av bemmaningsföretag åt mig själv varit med om att placera ut 70 st betongelement á 3,6 ton som ska bli en modärn luxiös miljöstation vid Garpenbergs gruva
Det här skulle Erich Honecker ha gillat
 
Eftersom jag försöker sälja en Yamaha XJ 600 Diversion som stått obrukad några år så sätter skiten igång och går illa. Känns som det är nåt knas med förknasarna och det är inte det roligaste att börja rota i såna där vacumstyrda kranar, pumpar och annan skit med massor av slangar hit och dit men det går framåt och förhoppningsvis om jag får tomgången att funka kan det bli affär om några dar.
Ett gytter av onödiga men nödvändiga slangar som jag rivit isär 2 ggr Japanskt skit.
 
Nej roligare är det med lite skapande verksamhet. Jag har tagit tag i mitt trial MC bygge igen som det var tänkt att skulle ha varit klart i våras.
Undrar just vad det kan bli. En inspirationsöl är aldrig fel
Javisst bidde det en ljuddämpare
Mycket detaljer återstår och kanske jag får komplettera med ytterligare ljuddämpare så det inte väsnas för mycket när Hedemoras TrialTokar drar till skogs.
 
Det kyler på knäpp era koftor som Norrbottens Järn sjöng en gång i tiden.
 
Vi hörs
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0