Handbollspelare dom tuffaste idrottsutövarna.

Efter att ha kollat Sveriges handbollskillar i semifinalen så måste man förundras över vilka hårdingar det är. Under 60 minuter så slits det, idkas brottning med boll, dunkar i golvet, slits i tröjor och hår och ingen gnäller på varken motståndare eller domare. En fanatisk Staffan Olsson som hållt fast vid samma hår stylist snart ett sekel står på sidan och bara glöder i sin ledarroll. Man skiter i skydd och sånt larv och nu är handballarna i OS final och vår knug som varken kan räkna eller skriva gör high ten i brist på mattekunskaper.
 
Här är man säker i sin mansroll när man vågar hångla offentligt. Tufft 
  
Pierre de Coubertin sa ju som bekant. "Det viktigaste i livet är inte att segra, utan att kämpa väl" Pyttsan säger jag, det gällde 1896 innan mc tävlingarna var uppfunna.

Nämnde Pierre de Coubertin deltog i olympiska sommarspelen 1912 tävlande i grenen litteratur  under pseudonym och vann. Synd att den grenen inte är kvar på programmet annars hade jag nog fan varit Olympier oxå.

 

Vissa kanske borde hålla käften ibland

Inte nog med att hon har Jänladyn som idol med smått facistiska ideal. Till saken hör att hon satt som riksdagskvinna under hela sin högskoletid för en juristexamen utan att behöva ta studielån samt att hon inte haade tid att vistas i riksdagen vilket hon var avlönad att göra. Klantskallen Håkan Juholts övertramp är ganska beskedliga i jämförelse.

Nu hejar vi fram handbollsatleterna till Guld

Vi hörs /Tomas 


Kommentarer
Postat av: Brossan till Lazon

Har bensinen börjat rinna ur ådrorna? Inte mycket Albinracing i kväll.

2012-08-11 @ 00:38:51
URL: http://hojbygget.blogspot.com
Postat av: Ljung

Hade du varit olympier hade jag hejjat på dig. Blir du politiker kommer jag att rösta på dig.

2012-08-11 @ 08:15:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0