Knutstorpbilder

Fick lite bilder från knutstorp i mailboxen från Erik Press. Kan inte få nog av mig själv och herr Albin när vi bägge funkar
Gisa vem som kör om vemGjutjärn och Plast leker bra ihop

Banträff Linköping 9 maj

Pust. Så har man varit iväg och kämpat med herr Albin igen. Packade husbilen medsläp i fredags och drog genom regniga stormbyar dom 26 milen till Linköping och Sviestabanan allt väl så långt. Efter att betalt träningsavgiften och besiktat anmälde jag mig i två träningsgrupper för här skulle köras bana så mycket jag hann mellan kl 09-16. Jag måste säga att i dag var den gamle herrn på ett vresigt humör, ja jag menar herr Albin och inte jag själv. Raskt ut på banan efter att licenstagarna kört sitt första pass, jag kommer två varv sen börjar han dö och konstra det blir ett snabbt depåstopp där jag kollar tändinställning och huvudmunstycke. Ute på banan igen så börjar han gå trögt och dör till och från, tanken slår mig att han nyper så det blir depåbesök igen. Efter att ha rivit mig i mina allt mer grånande strån tar jag beslutet att lyfta på topp och cylinder men nejdå allt ser ut som nytt därinne så det blir bara att skruva ihop. Nu plockar jag isär Amal monoblocen i molekyler och sätter ihop den igen ett gammal trick som "Sudden" lärt mig, passar på att bestycka om på en gång. Motorn startar hur bra som helst men trilskas efter nån minuts körning. Jag funderar om det inte kan vara nåt strul med batteriet så jag drar iväg till Biltema och handlar ett nytt som får stå på laddning en timme. Så enkelt livet kan te sig när man väl kanaliserat problemen, hinner ut och kör ett helt pass och det går riktigt bra, bara lite nersurning i slutet på långrakan men det ska nog lösas med ett knäpp mindre munstycke. Jag får chansen att köra ett träningsheat som avslutning så jag kan kolla om bestyckningen funkar, men ve och fasa på väg ut så släpper lödnippeln till kopplingen och jag avslutar dagen i depån. Det var hur som helst skönt att ha klarat av så många problem på en träning så jag har eliminerat en hel del till tävlingen i Våler i juni.
Det är mycket med det elektriska, inte bara batteriet till hojen, på hemvägen så small en säkring till baklysena och temp, bränslemätaren två gånger och när min kära hustru ringde och undrade när jag skulle komma hem så dog mobilen också och vägrar funka igen.
Clapton citat " If i wasn't for bad luck i wouldn't  have no luck at all"
Ny rapport kommer från Våler
Wemmens RD
Två män och en båge. Min kompis Stefan Wemmenlöv i licenskörartagen. Visst kan motorsport vara vackert   


RSS 2.0