Hedlund V twin+ SOH = både vacert och sant

Jag var i dag och hälsade på Ramsnidarlegenden Sune Olsson Hedemora (SOH) Sune höll på och snickrade till en mycket intressant hoj med en nyproducerad Hedlund V twin som skall förses med sprut och godis. Mer bilder finns här http://www.fotoalbumet.se/lazon/1577  
De blir nog fint det här. Byggherren själv
Tänk vad en del människor är duktiga, men å andra sidan så finns det nog ett gení i oss alla det gäller bara att hitta talangen och få uppskattning. Själv kan jag utföra ett trick med kaffeskedar som inte många kan, de ni.
Vi hörs

I Brist på annat.

Hippiechoppern klicka på bilderna så växer dom
Hippichopper
Kom just på att det kanske ska skrivas nåt skit åtminstone 1 gång i veckan.  Kastar därför in lite bilder från mitt höstprojekt "Hippiechopper". Hade i torsdags besök av några isracingmänniskor, Holländare och vad jag tror nästa världsmästare i isracing Andriej Gavrilkin en 19 åring från Ryssland i Isgaraget. ( Kom ihåg att det var här Ni läste det först). Dom var alla mäkta imponerade av  vårt Gubbfritis och speciellt av min Hippiechopper ( oj då nu skryter jag lite osvenskt igen). Om ni saknar uppslag och inspiration kan jag starkt rekommendera Stellan Egelands Blogg.  http://vardagsmighty.blogspot.com  vilken man! Där finns det en fantastisk lösning på alla bokstavsproblem hur man vänder överskottsenergin till det mest fantastiska kreationer.
Vi hörs. /Tomas  

Speedweekend

Hej hopp. Har idag varit och besökt Orsa och speedweekend.
Ett evenemang eller rättare sagt en depå som tenderade till en spontanerektion! Oj oj oj vicka fantasifulla byggen. Allt från 40tals racers till nya Lamborginihs eller allt från Åsanisse till Hightech. Det var Jet motorer, lustgas, metanol, kvävgas, mängder av Otto motorer. Gyrokoptrar i luften och mysko män med fläktar på ryggen och stora fallskärmar som gled omkring i skyn. Det tävlingsmässiga var bara skit eftersom ingen tidtagning funkade, men en sån här härlig vinterdag med alla småporrigt tekniska intryck bara strömmade mot en gjorde det hela till en skön dag.

Arne Lind till start
Mer bilder finns på denna länk  
http://www.fotoalbumet.se/lazon/1575

Vi hörs /Tomas

ALBIN har namnsdag i dag 1a mars

I dag firar vi ALBIN på hans namnsdag.
Kan meddela att herr Albin är vid gott mod och står och frustar i sitt bås. Han ska få några extra gjutjärn tabletter dagen till ära.
Språngskiss

RSS 2.0