En dag på sjön

En grymt kall 30 januaridag. ca -19c på sjön. Trots allt så lyckades vi skrämma liv i 3 isracinghojar och 2 Ryska sidvagnshojar
Svante Massor av folk kom till Brunnsjön där för övrigt Martin Strömberg vann sin första MC tävling 1939 så snacka om klassisk is. Snöskotrar från Fagersta i söder till Säter i norr hade letat sig till Brunnsjön.
Kvällen följdes upp av mat och film samt mingling och pilsner i Isgaraget. Detta andningshål för galna IS, Classic, Konstnärer, och allmänna hobbypulare.
 
Ett trevligt kalas med som alltid glada och optimistiskam classic människor.
Det känns fortfaranade alldeles för långt till sommaren men tiden och den förbannade kylan skall ju som bekant ha sin gång och det blir ljusare varje dag som går så det löser väl sig tids nog.
Vi ses / Tomas 


Fragglarna

Plötsligt kom det en bild!
Sundsvallsgänget
Så här roar sig Fragglarna från Sundsvall en lördagskväll, genom att sortera skruf och ta en Pilsner. Med en Albin centralt placerad som inspirationskälla

En dag på sjön

Hej alla Classic vänner.

En dag på sjön mm. Den 30 januari i Hedemora

Gänget från Isgaraget och Solrosmätarna vill bjuda in alla intresserade till en prova på Isracing dag i Hedemora med efterföljande mat, mys och filmkväll i Isgaraget.

 

Program:

Ca 12.00 ses vi på Brunnsjön. Då får dom som vill testa isracing prova på, vi har både classiker och modärna hojar så ta med skinnstället om Ni vill testa. Det kommer att finnas skridskoslinga och skidspår om man föredrar det och naturligtvis korvgrillning.

 

Till kvällen käkar vi en het chiligryta med tillbehör i Isgaraget som vi kommer att pungslå Er på en 50 lapp för. Drycker av alla de slag kommer att finnas i vår bar till hemula priser.

Sedan blir det filmtajm med Classiska Roadracing movies så länge vi har lust samt allmänt beskådande av alla underliga åkdon i garaget.

Vill det sig väl och allt stämmer så kanske garagets egen ”Bard” Krusbär Holm bjuder på en del musikaliska konster.

 

Eftersom jag inte har ”@ mailadresser  till alla så hoppas jag att vi kan hjälpas åt att sprida detta vidare oavsett klass kön och ålder.

 

För Er som vill käka vore det bra om vi får reda på hur många vi blir så ingen blir utan mat

Boende går att ordna på Hälla Vandrarhem  0225-71 13 50  Hedemora Stadhotell 0225 - 122 60 eller hemma hos någon i gänget.

 

Hör av er till Tomas Larsson 070-5608067  isracing@telia.com


RSS 2.0