Stöd kampen mot Prostatacancer

Isgaraget i Hedemora stödjer Mustaschkampen och skänker 5000kr till kampen mot prostatacancer. Vi hoppas att fler där ute gör som oss.

Gå in på
http://www.cancerfonden.se/sv/mustaschkampen/

Anta utmaningen

I stället för racerapport från Knutstorp 2010

Börje Roffe inför första böj
"Aåo sicket ejlände" sjunger skåningen Peps Persson. Eller om jag istället väljer att citera Eric Clapton= "If it wasn´t for bad luck i wasn´t have no luck at all". Så har man då släpat Herr Albin 60 mil till Skåne för grönbete, och dessutom lurat med fru, barn och hund för att få lite förkänning av sommaren och visa dom att jag faktiskt kan köra motorcykel. Blääh säger jag! Så här gick det till, jag provstartar innan jag lastar på onsdagen all är OK. Drar iväg till Värnamo för att mellanlanda hos min äldsta son på torsdagen. Fredag e.m på Knutstorp Ring innan jag ska gå och anmäla mig så ska jag för säkerhets skull återigen provstarta men får inte ett ljud ur motorn, ingen gnista alls. Jag byter alla kablar, kopplar förbi strömbrytaren, byter batteri, byter tändmodulen till en gammal med tveksam funktion, byter givare inget hjälper. Till slut kastar jag in handduken och avanmäler mig när det börjar bli mörkt, det blir till att agera åskådare. Sen ringer min son Martin som med ett gäng kompisar som står på motorvägen efter E4an med en saab som motorn lämnat in på så jag får omgruppera och ta mig ut dit med husbilen och hämta husvagnen medans dom får sin bil bärgad till Helsingborg. Visst det är ju lite kul att titta på TT i ösregn det var säkert 20 vurpor under lördagen så herr Albin fick agera reservdelsmaskin och låna ut diverse delar till söndervurpade hojar. Nu har min mekaniska depression lagt sig och jag har fått tag på två fräscha tändsystem så det blir att dra iväg till Finland och Kemora nästa vecka och hoppas på att turen vänder. Vi hörs efter Finlandsturen /Tomas

Nu bränns det.

På torsdag drar vi till Skåne och Ring Knutstorp. Har filat och honat i herr Albins inre och sett till att ha ett rejält kolvspel. Efter provstart låter allt som det ska, jag har dessutom spetsat min 95 oktaniga soppa med 2-takt olja för att ytterligare få smörjning i loppet. Nu håller vi tummarna så jag inte får fler ofrivilliga nyp, jag tar dessutom med fru, barn, hund och reservmotor! Det väntas enligt prognoserna ca 30mm regn på lördagen vilket gör åkningen ännu roligare, det brukar ju gå bättre för mig i regn men campinglivet blir ju lite tråkigare.
Fler rapporter kommer efter racet
/ Fortsätt twista som Martin Ljung sa.  /Tomas

RSS 2.0