Sura äpplen att bita i Linköping

Tyvärr så räckte inte mina påtryckningar till om att få köra 47 klassen som separat klass eftersom vi är hela 25st anmälda och därmed näst största classic klass. Jag har pratat med såväl Lennart Olander som tävlingsledaren Göran Aldén om det lämpliga i att köra 175cc klassen (12 anmälda) ihop med 50cc klassen (14 anmälda) vilket skulle göra totalt 26 maskiner i deras fall och 25 i 47 klassen. Min tanke var att då skulle ingen bli utkvalad eftersom man bara enligt inbjudan får vara 30st på startlinjen och lösningen hade varit enkel.

Kan inte annat än tycka det är surt när man nu istället får se 14st 50cc i ett heat och 7st utslagna i vårt heat, vi har ju alla trots allt betalt samma startavgift. I sammanhanget kan väl nämnas att 350 är 22st och kör själva 500cc 28st kör själva 750cc 14st kör själva.

Motiveringen till att 50cc får köra själva kan tyckas vag eftersom det inte står någonstans i inbjudan att dom är garanterade att få köra själva, men enligt tävlingsledningen så har man lovat dom utländska förarna från Holland och Tyskland det men det känns konstigt när bara 5st från dessa länder anmält sig.

Kanske bra om fler än jag ringer och besvärar.

/ Vi ses väl lika förbannat i Linköping /Tomas


Kommentarer
Postat av: Anonym

Hej Tomas. Har du pratat med "klasspappa" Börje? han kanske också kan lägga ett ord för oss. tycker att det är helt fel eftersom det är en publiktävling,och det troliga är att dom älsta/häftigaste cyklarna blir utslagna, klass 47 är ju populär bland publiken. // Hans W.

2010-07-28 @ 15:00:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0