Bättre att åka bana!

Kalla fakta med programledaren Lennart Ekdahl försökte ikväll göra ner polisen för att dom jagade en MC buren fartdåre som riskerade en massa människors liv och dessutom hade en passagerare bakpå. Det hela slutade med att knutten körde ihjäl sig och som tur är så klarade sig spättan med livet i behåll. Att han körde utan regskylt och gav snuten fingret visar väl bara att han ville provocera.
Han hade ju istället kunnat köra bana om han var fartsugen och dessutom helt ok utan regskylt och utan att bli jagad av andra än medtävlare.
Nja Ekdahl ska nog fortsätta att göra program ihop med rikstönten Martin Timell och jaga byggfuskare istället för att ha ett gäng som ställer upp på att jaga skiten ur en bespottad yrkeskår.

På länken nedan så finns hela rullen som polisen spelat in av händelsen den är över en timme lång med en massa tid utan MC;n i sikte

http://www.youtube.com/watch?v=h5mVjKBwFXI

Visst är det tragiskt att en ung människa dör men det var i alla fall han själv som körde MC,n och inte polisen


Vi Hörs /Tomas

Kommentarer
Postat av: Ludde

Helt rätt Lazon! Det är alltid någon annans fel.Det finns en flumattityd hos allt för många i vårat land. Jag fattar inte vad som gått snett med svensken.Från att ha varit riktiga tuffingar cyklar vi numera runt i hjälm och bygger farthinder.

2012-04-19 @ 16:05:45
URL: http://sidewing.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0