Gubblördag med MC tema

MC Collection.
Vacker race HD stånka

Det var Brossan, Wärner, Ulfen o Jag som drog iväg till MC collection för att lyssna till hur Stellan Egeland byggde sin Slugger. Det var grymt givande att lyssna till Stellan och hans sköna tugg som han drog på ett ödmjukt sätt samtidigt som ISR Acke Rising kompletterade det hela med hur han bidragit till bygget.
Sluggerns framdel. Navstyrning, Turbo Titankrök
 

Denna skapelse lämnar hela 202 hästar på slangen vilket gör dom ofelbara Bayrarna på BMW fabriken gröna av avund samt att hojen har ett vrid utöver det normala och en väghållning i GP klass och lite till.

Med den här skruven kan man höja potensen i sluggern


Vi fick tyvärr bryta upp lite för tidigt för att hinna till Eskilstuna och se SM finalen i isracing.
Det är inte utan att man känner sig lite oroad för Svensk isracings existens. Visst Posa är grym och kan fokusera på uppgiften så väl att han bärgar sitt 22a SM guld men det borde inte vara möjligt att vid 64 års ålder att göra det. Dom två som hade kapacitet att spöa Posa vurpade bort sig men det gjorde inte han. Det fanns i startfältet ca 5 förare som höll klass men i övrigt så räckte det nog med att äga en ishoj för att kvala in till SM final. Antalet licensierade förare i riket är nu nere i ca 25 st. Fick inga bra bilder men jag filmade finalen som jag knske lägger ut på tuben så småningom.
Isprinsessor från Eskilstuna. Primadonnorna hade hjul


Vi Hörs/ Tomas


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0