Trevligt garagebesök.

Ja mitt minne för namn haltar betänkligt så vi hoppar över den biten. 
Vi har i afton haft ett trivsamt besök från Sveriges framsida Göteborg. Från tidningen "Allt om MC" kom det seriöst nog via MC både fotograf och journalist och besökte oss under 4 timmar.
Ett hembygge Yamaha 1100cc och en teståkar Goldwing bagger 
 
Tycker nog att den svarta passar bäst in i våran garageanda men chaffisen av den röda hävdade bestämt att det bara var en reportagehoj och normalt inte var hans stuk.
 
Vi hade en kul kväll och fick stor uppskattning av våra alster. Självklart så blev det en massa utomhusbilder med vidhängande gasande av en massa ståpeder, moppar, gammelhojar och nån TT hoj. Ja det blev så livat att åtminstone 1 granne gapade en gnutta trots att toleransnivån i Hedemora är hög för MC ljud. ( Hedemora är ju som bekant Dalarnas MC tätaste stad och Sveriges 4e MC tätaste stad.
 
Jag tror att det gav en hel del  för dom tillresta. Det brändes nog av några hundra kanske 1000 bilder i och utanför garaget och inte många skrymslen lämnades oplåtade .
 
Bröderna Linder visar upp sin motorspark
 
Alltså isgaraget bjuder på en sån skön blandning av människor och fordon så det tar säkert en låååång stund för en gäst att smälta alla intryck.
Ett antal lyclkliga ståpedägare med konstruktören/fabrikören Anders Westlund i förgrunden
Reportageteamet försöker behålla intrycken före vidare färd
 
 
Ja det blev en 7särdeles trivsam afton med verkligt seriöst intresserade reportrar från " Allt om MC" när reportaget kommer vet vi inte men det blir väl till att köpa varje nummer framgent så det kan garanteras att man inte missar nåt..
 
Vi hörs /Tomas
 
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Svante

Dom nyfikna, och engagerade reportrarna heter Christer Olofsson (foto)
och Robert Lagerström

2013-08-23 @ 10:22:37
URL: http://hojbygget.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0