Nytt trehjulingstillskott i isgaraget

Sätermannen eller Ljungen som vissa föredrar att kalla honom med förnamnet Stefan har en sjuklig förmåga att snoka upp underliga mojänger.
Hans senaste fynd är en trehjulig elbil. Som bekant så är det ju ett MC garage vi trivs i och där är maxgränsen för antal hjul 3 för att kunna gå in under MC epitetet.
En Liberia registrerad elbil
 
Nu finns det fordon som passar alla i garaget stora som små. 
Eftersom isgaraget räknas som en fristat och tullfri zon så är det helt ok att köra Liberiareggade fordon där. Det är ju en sån där bil man stoppar kronor i och får köra en stund, men som den vänlige själ Ljungen är så ligger det en trave enkronor på hans arbetsbänk som nån slags återvinning så den som vill kan stoppa i och köra.
 
Jag har inte legat på latsidan med sivagnen om nån till äventyrs trodde det. Den provstartades för en vecka sedan så det så. Rörligt bildbevis hittar Ni om ni klickar på länken nedan.
https://www.youtube.com/watch?v=4TYYYr-8-QM.
 
Dessutom har jag vinterutrustat herr Albin med plåtskruvsdäck för på lördag bär det av till Filipstad för deltagande i Färnsjörepan. Färnsjörepan är nåt slags dragracing på is där man ska åka två åk på så lika tider som möjligt. Det är ju inte själva rejsandet som är det viktigaste där utan det fantastiska depålivet.
Det blir bilar och MC från sent 20 tal och fram till 70 tal kolla länken under så fattar Ni 
http://www.hjulhalja.se/
 
Vi hörs /Tomas
 

Kommentarer
Postat av: Brozzan

Nog om det, jag ser fram mot nästa nummer av Classic Bike, som alltid! :-)
Kommentar av Henke Nyberg på onsdag
Hej,
Kort kommentar om det här med anonymitet, det är väl inget större problem förrän man börjar kalla folk för rövalickare och jävla töntar.
Visst föredrar vi riktiga namn, men det var inte det huvudsakliga problemet den här gången.
Som en känd monark sa: "Nu är det dags att vända blad."
Det finns så mycket annat kul, i dag har vi varit i Dalarna med ett gäng ungdomar mellan 60-80 år som visade att vinter inte är en anledning att ställa in hojen. Och tydligen inte ålder heller.
Det och mycket annat kul jobbar vi med till nästa nummer.
Kör hårt,
Henke.
(Saxat från Classic Bike forum)

2013-02-26 @ 00:29:27
URL: http://hojbygget.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0