Firmafest hos firma Fixar Lazon

Idag bjöd mitt företag FIXAR LAZON för den anställda (Jag), direktörn (Jag), fackrepresentanten (Jag) ekonomiansvarige (Jag) på ett uppskattat kalas.
Det bjöds på ett hejdundrande kalas, ja man skulle nästan kunna kalla det en hippa.
Dyrbara 365kr kilot kräftor från Vättern. Visserligen relativt smaklösa med dålig sälta och minimal dillsmak och ett smaklöst högt pris men det gäller ju att visa lite klass på firmafesten ty här knusslas icke..
Alla närvarande fick ju en pilsner vardera bara för att visa firmans klass.
Här slås det på stort minsann. Aftonbladets La gazetta de la rossa blir kräfthatt
Dyra men mjuka och smaklösa kräftor från klosterorten Vadstena.
 
Sistlidna veckoslut tillbringades på Sviestabanan i Linköping där det gigantiska classiska 51 årsracet gick av stapeln där över 600  motorcyklar i Roadracing, Speedway, Motocross och Trial tävlade.
Jag hade det hedersvärda uppdraget att tillsammans Tomas Hilse få vara speaker för roadracing under två dagars skoj racing. Kul värre men man missar ju dom andra grenarna då man är låst i speakertornet men eftersom det är 17e året jag är med på ett eller annat vis på årsracen i Linköping så är det okay.
Depålivet på kvällarna går ju inte heller av för hackor. 
Lönen var soppaersättning, två mål mat och en tjusig T-shirt men är man idealist så.
På onsdag bär det av tillsammans med kompisen Stefan Wemmenlöv på motorcykel via Åländska skärgården till Finska karelen. Imatra är målet för att kolla modärn Roadracing på deras klassiska gamla landsvägsbana.
Ojojoj vad jag ser fram emot det.
 
Sporten på färgteven fick stå för underhållningen under firmafesten.
 
Nu hejar vi på Sverige i OS och för tillfället qvinnofotboll som tvålade till USA i kväll. Jag är helt omvänd nu vad det gäller SVENSKA quinnolaget i fotboll, tycker nästan om Pia Sundhage numera.
Jahapp där satt den
Yipiii. Där fick dom.
 
Trots att den korrupta domaren vägra blåsa för ett flertal USA  offsider och tillät den Amerikanske målisen utföra ett regelvidrigt handskbyte vid straffläggningen så höll sig vår quinnor kalla och vann. Tjoho.
 
Vi hörs /Tomas
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Anonym

Det gäller att se upp med den lismade fackpampen. Innan du hunnit reagera så har socialisten du närt vid din barm dragit igång en vild strejk och så går företaget omkull.

2016-08-12 @ 22:24:59
Postat av: bloggarn själv

Hemska tanke. Kanske jag ändå kan nyttja fackpampen till att hjälpa mig att få en sjukpension från min pensionering för mina trilskande knän.

2016-08-12 @ 22:32:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0