Lite av varje

Väl hemkommen från MC resan till karelen blev det 2 dagars tält, kläd och hojtvättning innan det bar iväg med Citroenbilen till Karlskoga för att försöka vara speaker. Hur gick det att vara speaker då?  Nja vetifan om jag kände mig särskilt bekväm i den rollen mest beroende på att jag inte känner mig tillräckligt påläst i klasserna efter år 1973. Jaja, jag var ju mest med som "sidekick"  till en man fylld av Göteborgshumor och ett brett kunnande vid namn av Thomas Hilse. Jag fick hursom tillfälle att tala om för honom att Göteborg är " Ett enda gruppboende för efterblivna fiskare" vilket han tog med ett gapskratt.
Jag lyckades i alla fall med att införa en ny upplevelse för publiken genom att med en inlånad resegrammofon av Möklinta Kalle  och tre välfyllda singelpärmar spisa en massa Svenska 50-60 talsinglar till publikens stora glädje.
Vår musikanläggning. Philips resegramofon och speakermicken framför.
Jag har för övrigt knegat åt Stockholmsnoblessen på Djurgårn och i gamla stan i veckan vilket medfört att jag åter spöat upp mina artrosknän ordentligt men vad gör man inte för att fylla upp pensionspungen.
 
På hemväg från stockholm i torsdags stannade jag till hos världsrekorhållaren Anders Jonsson som kör snabbt rakt fram på motorcykel på Bonneville salt flats i Utah varje år, han lever sin dröm.
Jag fick tillfälle att provsitta Anders kommande rekord MC.
Pust tror att det kan vara en euforisk känsla att åka 250/kmh i den.
Nästan lika kul var att Anders donerade sitt gamla Engelska hjul till Isgaraget.
Jag har redan testat det och kan konstatera att det funkar utmärkt att forma plåt med hjulet. Kan bli mycket skojiga konstverk till vintern.
 
Ducati aniversity globetrotter tour 2016. 
Jag har tidigare beskrivit Indiern Vir Nakai och hans resa från Ducatifabrikenvia Hedemora vidare mot Moskva där han lämnade över hojen till fransosen  Laurent Cochet.
Vir Nakai gjorde en riktigt skön reseskildring och han framhöll Hedemora som en höjdpunkt. 
Nästa Globetrotter Laurent Cochet som ska ta från Moskva till Japan är nu på väg genom Ryssland och Mongoliet gör en mediamässigt episk resa då han fotar och filmar i fågelperspektiv via en drönare och att han lägger på vacker musik till filmerna. Sååå fantastiskt vacket så jag blir smått sugen på att försöka göra den turen nån gång.
 
Ispirerad och med en del intjänade stålar från allt knäkrypande på de rikas tak har jag nu bokat flyg till Indien i november med en liten tur till Zanzibar på hemvägen.
 
Det gäller att passa på så länge knäna bär. 
Vi hörs /Tomas
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0