Rundvandring i Isgaraget

 
För er som till äventyrs inte besökt Isgaraget ännu så bjuder jag på en rundvandring, klicka på bilden så startar filmen.
Lite historia bakom Isgaraget.
Isgaraget startades hösten 1997 av ett gäng isracingåkare, det var på den tiden isracingen växte så det knakade i Hedemora. Från början fanns det bara isracinghojar där men eftersom intresset för Isracing falnade så blev utvecklingen den att det blev en salig blandning av motorcyklar där det
numera finns endast några få Isracinghojar kvar men desto fler mer fantasifulla maskiner som till stor del har skapats i garaget.
Det är ju en välfigt exclusiv herrklubb med 16 medlemmar där åldersspannet ligger mellan 23  år och 75år.men snittåldern ligger på ca 57 år.
Ytterligare aktiviteter är diverse studiebesök på obskyra platser, moppeutflykter och herrmeddagar som för det mesta består av gedigen svensk husmanskost och ibland föredrag av någon känd motorman.
Reportage igaraget har funnits med i några motortidningar  och i en del TV  program.
 
Vi hörs/Tomas
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: grogg

Sedär nu blev det lite fart på blogen. Hoppas inte det dröjer två till nästa inlägg också :)

Skall raminstallationen avyttras någon gång så kunde jag hitta plats för den. Månne det går att klämma in en JAP 600 sidventilare i den ifall man masserar den lite undertill...

2019-03-13 @ 16:00:05
URL: http://grogger.blogspot.com/
Postat av: grogg

Sedär nu blev det lite fart på bloggen. Hoppas inte det dröjer två till nästa inlägg också :)

Ska raminstallationen avyttras någon gång så kunde jag hitta plats för den. Månne det går att klämma in en JAP 600 sidventilare i den ifall man masserar den lite undertill...

Svar: Ska försöka hålla igång bloggen igen med lite tätare intervaller än 2 år. Jodå jag har allt tänkt avyttra den ramen så maila mig ditt tel nr och mailadress till [email protected] så kan vi prata ihop oss.
Tomas Larsson

2019-03-13 @ 16:05:08
URL: http://grogger.blogspot.com/
Postat av: grogg

Kom mailet fram?

2019-03-15 @ 20:45:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0